26.1.2014

Hampurilaisten kehdossa



Shake Shack oli ykkönen


Piiitkästä aikaa palataan taas reissujuttujen pariin. Meillä on nimittäin tulevana keväänä ja kesänä toteutumassa meidän u n e l m i e n reissu! Vietämme ensin keväällä pari kuukautta Kanadassa, Vancouverissa ja sen jälkeen ihana ystäväpariskuntamme lentää luoksemme merten taakse ja siitä lähdemme neljästään köröttelemään ympäri läntistä USA:ta. Noista suunnitelmista myöhemmin lisää, nyt palataan hetkeksi viime vuotiseen New Yorkin matkaamme :) 

Roadtrippiä suunnitellessa ja muiden matkajuttuja lukiessa on mielessä pyörinyt myös jenkkilän mielettömät -niin noloa kuin se onkin myöntää- hampurilaiset. Siksi halusimme  ottaa ihan omaksi kohdakseen New York muisteluissa Shake Shackin, koska sieltä saa kertakaikkiaan maailman parhaita hampurilaisia, ja kyllä ranskalaisetkin vähän turhan hyvältä maistui. Jännityksellä odotetaan, saadaanko maistaa vielä parempia purilaisia tulevalla reissullamme ;) Yhdistimme lounaan Shake Shackissa vierailuun Museum of Natural Historyssa, koska ne olivat aivan vierekkäin. Rehellisesti sanottuna meistä kyllä Shake Shack veti pidemmän korren, mutta meitä on moneen lähtöön :D Varsinkin lounasaikaan saa Shackissa jonotella jonkin verran, mutta odotus ehdottomasti kannattaa! Shake Shackeja taitaa olla Manhattanilla kaikenkaikkiaan kolme, eli on hyvät mahdollisuudet saada se sopimaan reittisuunnitelmiin (tai suunnitella reitit niiden mukaan). Suosittelemme!



Siinä niitä Shake Shackin purilaisia nyt on! NAM!





Seaport hurmasi


Seaport nousi yhdeksi lempparialueistamme hieman yllättäen. Alue on Manhattanin eteläkärjessä oleva, vanha 1800-luvun satama-alue. Laitureissa oli edelleen vanhoja aluksia ja ne oli aivan omiaan herättämään mielikuvitusta. Seaportissa ei tiennyt, olisiko keskittynyt ihailemaan vanhoja upeita paatteja, niiden vieressä kohoavia hulppeita pilvenpiirtäjiä vai lähellä siintävää Brooklyn Bridgeä. Siinä sitä sitten pyörittiin ja ihmeteltiin uuden ja vanhan kontrasteja. Valitettavasti vain hirmumyrsky Sandyn jäljet näkyivät vielä alueella; moni kauppa oli edelleen suljettuna, eikä aukeamisesta ollut tietoa.






10 kommenttia:

  1. Mmmmmm... Hampurilaisia.... Mmmmmm...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ikävä kyllä itse purilaisista ei ehtiny hirveesti alkaa otteleen kuvia! Kieli poskessa kato vaan suoraan ruuan kimppuun. :D

      Poista
    2. Ens kerralla otatte sit! ;)

      Poista
    3. Töttöröröö! Kuva Nykin parhaista hamppareista löytyikin. :D Päivitetty nyt.

      Poista
  2. Olipa kiva löytää tänne blogiin kommentin kautta, en ollut Filmirullan kanssa tuttava entuudestaan mutta lisäsin bloginne lukulistalle, sen verran hyvin iski heti. :)

    Jenkkehin voi todellakin lähteä pelkälle hampurilaismatkalle, eli siinä ei ole mitään noloa! Ihanaahan noista hamppareista on lukea ja on kuulkaas erinomainsen suosittu aihe. Eli tää oli tosi hyvä postaus! Ja Shake Shack vei kyllä pisteet kotiin ihan täysin mullakin. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäät, tervetuloa lukijaks. :) Ja näin on, hampurilaiset nyt kuitenki on osa amerikkalaista kulttuuria!

      Poista
  3. Namnam! Menee ehdottomasti kokeilulistalle tuo Shake Shack, meillä kun on tarkoitus New Yorkissa kokeilla kaikkia mahdollisia amerikkalaisia ruokia: hod dogeja, bageleita, omenapiirakoita, donitseja ja mitänäitänyton... :)

    Mukava, kun olitte käyneet kommentoimassa meidän blogiin. Teillä on huiseja kuvia ja suuri peukku läntisen Amerikan automatkalle, ei voi kuin suositella! :)

    -Maiju

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haa, ehdottomasti kannattaa käydä kokeilees. Ja kuulostaa muutenki hyvältä teidän ruokailusuunnitelmat! :D Ja kiitos paljon. Matkaa odotetaan kyllä innolla! Sitä ennen vielä luvassa jokunen New York -postaus tuolta viime kevään reissulta.

      Poista