15.5.2013

Keidas melskeen keskellä

Nykin reissusta on jo tovi vierähtänyt, joten on korkea aika kertoilla täällä matkasta. Alkuperäinen tarkoitus oli kirjoittaa jo reissun päällä ja vähintäänkin laittaa kuvamaistiaisia, mutta hömelöitä kun olemme, unohdimme kameran piuhan kotiin emmekä saaneet siirrettyä kuvia koneelle. No, se siitä, ehkä seuraavalla kerralla muistamme ottaa piuhankin matkaan!


New York nousi ehdottomasti meidän kummankin yhdeksi lempparikaupungiksi, jonne haluamme joskus vielä palata. Olemme melkoisen aamu-unisia ihmisiä, mutta siitä ei onneksi ollut reissussa merkkiäkään; heräsimme joka päivä aikaisin ja painelimme mahdollisimman nopeasti ulos kaupungin sykkeeseen. Kymmenen päivän reissumme venyi Lufthansan lakon takia vielä yhdellä päivällä, joten kerrottavaa ja kuvamateriaalia riittää varmasti useampaankin postaukseen. Jostain pitää kuitenkin aloittaa ja kunnian saa tällä kertaa mahtavan upea.


Central Park



Kävimme Central Parkissa kolmena päivänä ja saimme melko hyvin koluttua sen erilaisia osia. Tiesimme puiston olevan iso, mutta silti sen koko yllätti ja myös puiston keskenään täysin erilaiset alueet oli tosi jänniä! Puistosta löytyi pieniä polkuja, jotka kulki keskellä ryteikköä, mutta vastapainoksi oli myös siistejä ja sliipattuja alueita. Viikonloppuna puisto täyttyi paikallisista lenkkeilijöistä ja pyöräilijöistä, oli kiva katsella kun muut rehki ja itse tallusteli rauhallisesti menemään.. Vaikka olihan siellä toki muitakin nautiskelijoita, monet oli tullu piknikille, pelailemaan jotain tai vaikka lennättämään leijaa.









2 kommenttia:

  1. Vauu mitä kuvia! Ja ihana lukea kokemuksia Nykistä, varsinkin kun oma reissu lähestyy ja matkakuume on korkeuksissa! :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kun tykkäät! Kaikki kunnia kuvista kuuluu Mikaelille, musta tuntuu ettei mulla oo moiseen ollenkaan silmää. Ja toisaalta kun toinen on niin innokas kuvaaja niin ei tuu tarvettakaan opetella itse..
    -Krisse

    VastaaPoista