21.7.2014

Kesätunnelmissa

Tätä mm. tulossa: Horseshoe Bend, Arizona
Hengissä ja elävien kirjoissa ollaan, vaikka mitään ei ole hetkeen kuulunutkaan! Palattiin Suomeen väsyneinä, mutta onnellisina onnistuneesta reissusta heinäkuun alussa. Mikael lähti samantien töihin riparille ja Krisse on viilettänyt siellä sun täällä ja siksi blogi on jäänyt vähemmälle huomiolle. Mutta kunhan päästään taas Mikaelin kanssa samaan paikkaan ja saadaan kuvat koneelle niin tarina kyllä jatkuu bloginkin puolella :) Siihen asti: ihania, aurinkoisia ja kuumia kesäpäiviä kaikille!

3 kommenttia:

  1. Wau! Te ootte ollut tuolla Horseshoe bendillä :) Se oli kyllä hieno paikka! Sain siellä tosin lämpöhalvauksen, joten muistan kokemuksen varmasti loppuikäni. Kuin kuuma oli tuolla tänä kesänä?

    VastaaPoista
  2. Toi oli kyllä aivan upee paikka! Ja oli niin virkistävää vaihtelua että sinne ei ollut mitään sisäänpääsymaksua :D ai niin kääk, en muistanutkaan että se lämpöhalvaus tuli tuolla.. Mä en muista tarkasti paljoko oli asteita, mutta eiköhän se ollut jotain 35-40C. Kuuminta matkan aikana oli Death Valleyssa; 50 astetta meni rikki auton lämpömittarissa :-o

    VastaaPoista
  3. :) nyt vasta luin :) AskoT

    VastaaPoista