17.10.2014

Matkatunnelmointia


Krissen uudesta työstä ja toistaiseksi olemattomista lomista, sekä Mikaelin gradu- ym. koulukiireistä johtuen ei matkarintamalla näy juurikaan valoa lähitulevaisuudessa. Onneksi kuitenkin uusista matkoista voi aina haaveilla ja vanhoja voi fiilistellä ihan omalla kotosohvalla. Meillä on menneinä päivinä ollut parikin ihanaa nojatuolimatkaa Amerikkaan. Ensimmäinen oli, kun kutsuimme ystäviämme kotiimme ja näytimme vihdoin ja viimein oikein urakalla matkakuvia Vancouverista ja roadtripiltämme. Illan teemaan kuului tietysti Amerikkahenkiset tarjoilut ja kattaukset –voi että meillä oli hauskaa, kun kiersimme kauppoja ja etsimme iltaan sopivaa jenkkitilpehööriä!


Toinen nojatuolimatka tapahtuikin meille vähän jännemmissä merkeissä, kun osallistuimme ihka ensimmäistä kertaa Nuorten aikuisten Amerikka-verkosto Namen järjestämään matkailuiltaan! Oli mahtavaa nähdä muiden matkakuvia ympäri USA:ta, saada vinkkejä ja jakaa kokemuksia samanhenkisten kanssa. Saatiinpa myös näyttää muutama kuva meidän roadtripin highlight paikoista, yei! Ihanan virkistävää tällainen matkatunnelmointikin, vaikka kyllähän se kieltämättä kiertääkin vähän veistä haavassa :D






3 kommenttia:

  1. Nam, Nam, onpa kauniisti katettu��

    VastaaPoista
  2. Näytti tilpehööriä löytyneen :) AskoT

    VastaaPoista
  3. Kiva kirjoitus! Oli superkiva, että tulitte NAMEn matkailuiltaan! =) Onpa teillä ollutkin hyvä "reissuviikko" täällä Suomessa! Se on kyllä mukavaa, että voi fiilistellä matkoja silloin kuin ei ole reissussa kun löytyy samanhenkisiä ihmisiä :) Ja nams tosiaan mitä herkkuja!

    VastaaPoista