23.3.2014

Kohti unelmia ja niiden yli

Vancouver. Kuva: Hellobc.com









Edellisessä postauksessa mainitsinkin, että meidän seuraava reissumme kolkuttelee jo ovella. Se kolkutteleekin aika kovaa, lähdemme nimittäin viikon ja kahden päivän päästä kolmeksi kuukaudeksi Pohjois-Amerikkaan! Tuon kolmen kuukauden aikana tulemme näkemään vuoria, aavikkoja, miljoonakaupunkeja, syrjäisiä kyliä, hylättyjä rakennuksia. Rikkautta, köyhyyttä. Ensimmäinen kohteemme tulee olemaan aivan läntisessä Kanadassa sijaitseva Vancouver. Vietämme siellä pari kuukautta, kun Mikael suorittaa siellä harjoittelunsa ja Krisse hengailee oloneuvoksena. Tylsäksi ei aika silti varmasti käy, koska tarkoituksena on koluta kaupunkia ja lähiseutuja mahdollisimman tarkkaan. Aikaa tulee varmasti myös kulumaan Vancouverin jälkeisen ROAD TRIPIN suunnitteluun.




AH, ROAD TRIP.. Tuntuu että se pitäisi kirjoittaa joka kerta isoilla kirjaimilla miljoonien huutomerkkien ympäröimänä, jotta se saisi ansaitsemansa merkityksen tekstissä. Taisimme Mikaelin kanssa jo ensimmäisillä treffeillämme vuonna 2007 löytää tämän yhteisen unelman ja haaven, road tripin USA:ssa. Kumpikin oli siitä jo pitkään itsekseen haaveillut ja tokkopa kumpikaan meistä osasi tuolloin aavistaa, että seitsemän vuotta myöhemmin tulisimme toteuttamaan tuon yhteisen haaveemme. Ja vielä paremman tuosta unelmasta tekee se, että saamme jakaa sen yhdessä kahden rakkaan ystävämme kanssa. 

Matkamme alkaa Seattlesta ja siitä laskettelemme Olympic National Parkin kautta alas kohti Yosemitea, Las Vegasia Nevadan upeita erilaisia kanjoneita ja sieltä taas LA:n kautta Highway Onea pitkin San Fransiscoon, josta lennämme takaisin Suomeen. Tarkkoja suunnitelmia on tehty jo pitkään, majapaikkoja varattu ja auto vuokrattu. Päädyimme varaamaan etukäteen majoitukset sellaisiin kohteisiin, joissa oletamme olevan tunkua kesällä ja varsinkin kesäviikonloppuisin. Näitä ovat esim. kansallispuisto Yosemite ja Grand Canyonin lähikaupunki Flagstaff. Lisäksi varasimme majoitukset reissureitillämme oleviin Big Cityihin. Oioi, tästä tulee JÄNNÄÄ!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti