29.5.2014

Epäonnistunut kiinalainen kosinta

Capilano-järvi


Meille vinkattiin joskus, että ihan Capilano-riippusillan lähella sijaitsee hieno pato, Cleveland Dam. Käytiin katsastamassa se jonkun aikaa sitten ja kyllä se olikin kieltämatta hieno näky! Mutta meidän mielestä ehkä vielä hienompia oli ympäroivat maisemat. Pato on hienon metsän ympäroima, ja taustalla tietenkin upeat vuoret, kuinkas muutenkaan. Pato rakennettiin vuonna 1954 Capilano-järveen, josta tulee suuri osa Vancouverin alueen juomavesistä.





Alueella on paljon vaellus- ja lenkkipolkuja, ja mekin lähdimme talsimaan yhtä niistä, pitkin Capilano-jokea. Joki oli selvästi suosittu kalastuspaikka ja seurasimme ehkä jopa vähän kauhuissamme, kuinka innokkaat kalastajat kiipesivat pitkin jyrkkää kallionrinnettä saadaakseen parhaimmat kalat narrattua. Mutta ei kukaan onneksi ainakaan meidän nähden molskahtanut veteen. Sen sijaan saimme/jouduimme kyllä todistamaan epäonnistunutta kosintatilannetta.. Kävelimme parkkipaikan reunaa pitkin ja näimme jonkun tytön seisoskelevan autonsa vieressä. Käveltyämme eteenpäin huomasimme, että hänen edessään olikin poika polvillaan. Hetken kesti tajuta, että siinä oli tosissaan kosintatilanne menossa, eikä ilmeisesti menestyksekäs sellainen. Tyttö selitti kovasti jotain itkuisella äänellä, poika itki siinä polvillaan kasvot maahan luotuina. Lopulta tilanne päättyi siihen, että poika paiskasi ruusukimpun maahan ja kaasutti hurjaa vauhtia pois paikalta. Tyttö jäi hämmentyneenä siihen seisomaan. Vähän siinä oli itselläkin hämmentynyt olo, ei tiennyt pitäisikö olla niin kuin mitään ihmeellistä ei olisi tapahtunut vai sanoa tytölle jotain. Surku tuli kyllä molempien puolesta.


8 kommenttia:

  1. Hei! Huikeita maisemia!!! Vesistöt taitaa olla puhtaita, ainakin näyttää tosi kirkkaalta. Ja se heitetty kukkakimppu kertoi pettymyksestä ja kiukusta tosi hyvin. Kiva kun kuvissa myös teidän nassut näkyvissä��. Maili

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vesi on puhdasta ja älyttömän kylmää, se tulee suoraan vuorilta. Kirkas vesi houkutteli kamalasti uimaan, mutta ei kyllä uskaltauduttu kylmyyden takia.. :)

      Poista
  2. Tässä Helatorstaikaffia juodessa luettiin Ilkan ohella blogianne. Blogi oli parempi ku Ilkka. Tuli iloinen mieli. Siis blogista. Ei siitä epäonn kosinnasta. Jospa ne nuoret tulee joskus tulevina vuosina teitä vastaan jossain päin maailmaa avioparina - Vancouverissa. Maailma on pieni. Iloitkaa reissustanne. AskoT

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wau, vai että päihitettiin jopa Ilkka! Mukavaa :)

      Poista
  3. Ohhoh minkä tilanteen pääsitte todistamaan! Jaikss :/ Mutta ihanilta maisemat kyllä siellä taas näyttää! Aivan epätodellista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se oli vähän ristiriitasta, kun toisaalta ei halunnut tungetella, mutta toisaalta oli kauheen vaikea katsoa muualle :D Upea paikka sinällään kyllä kosinnalle.

      Poista
  4. Kuvankauniita maisemia ja pian näette paljon lisää.
    Olisiko teidän pitänyt mennä puhemieheksi tälle kiinalaiselle pojalle...Maukku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, olisipa pitänyt tajuta siinä tilanteessa, niin olisi varmasti ollut paljon onnellisempi loppu tarinalla ;)

      Poista