30.5.2014

Vancouverin parhaimmistoa

Alouette Lake, Golden Ears Provincial Park
Vancouverin aikamme on nyt tullut päätökseensä! Takana on ikimuistoiset kaksi kuukautta Vancouverissa. Kaupunki yllätti meidät totaalisesti. Alueen mahtava luonto on vertaansa vailla. Huikeat sademetsät, mahtavat vuoristot, huumaavat vesiputoukset... Vancouverin sydän on meidän mielestämme juuri luonnossa ja sen läheisyydessä. Itse Vancouverin kaupunki yllätti meidät myös positiivisesti. Sen ostoskaduissa oli oma persoonallinen ilmeensä, jota on vaikea kuvailla. Sen rantabulevardit ja puistot olivat maisemiensa ja vehreytensä puolesta myös uskomattomat.

Twin Falls,  Lynn Canyon
Tänään hyppäämme Vancouverissa bussiin, joka vie meidät rajan yli Seattleen, jossa näemme rakkaat ystävämme Suomesta. Sunnuntaina vuokraamme auton allemme ja nokka suunnataan ensin kohti Olympic National Parkia. Toki on haikeaa lähteä Vancouverista, mutta samalla olemme hurjan innoissamme, että kauan ja hartaasti odotettu roadtrip on vihdoin alkamassa!!


Point Atkinson, Lighthouse Park


Cathedral Grove, Vancouver Island
Stawamus Chief, Squamish
Canada Place, Downtown Vancouver
Hotelli Balmoral sijaitsee aivan Vancouverin keskustan lähellä. Se on yksi Hastings Streetin hylätyistä hotelleista, jonne on nykyisin majoittunut vain laitapuolenkulkijoita. 

White Rock. Ihana pieni rantakaupunki aivan USA:n rajan tuntumassa. Vietimme siellä 2-vuotis hääpäiväämme.

3 kommenttia:

  1. Voiko noin kaunista ollakaan��. Ihania kuvia teistä. Maili

    VastaaPoista
  2. Pitäkää toisistanna huolta :) Mäki haluan joskus käydä V couveris. AskoT

    VastaaPoista