4.6.2014

Jengi kasassa!



USA:n puolella ollaan! Greyhoundin bussi toi meidät perjantaina näpsäkästi rajan yli Seattleen. Päätepysäkki tosin oli vähän kauempana hostellistamme, kun mitä etukäteen luulimme. Päästiin kuitenkin paikallisbussilla suhteellisen kätevästi hostellille, eli ei siinä onneksi kuinkaan käynyt. Huoneestamme löydettiin iloksemme pari sikeästi nukkuvaa matkaajaa; roadtrip porukka oli kasassa! Nyt ollaan reilu päivä tutustuttu yhdessä Seattleen ja se yllätti meidät kyllä positiivisesti. Sääkin oli mitä mahtavin niin ei olisi parempaa aloitusta voinut roadtripille olla.

Space Needle







Kävelimme ensimmäisena aamulla hostelliltamme Seattlen ehkä suosittuimmalle nähtävyydelle, Space Needlelille. Vältimme juuri sopivasti pahimmat jonot ja hurautimme 19 dollarilla tornin huipulle katsastamaan kaupungin lintuperspektiivistä. Ylhäältä näkyi myös hienosti meidän seuraava kohde Olympic National Park ja se kyllä nostatti reissujännityksen taas uusiin sfääreihin.

Loppupäivä pyörittiin aikalailla Pike Place Marketin lähistöllä ja se olikin meistä tällaisen nopean katsauksen jälkeen kivointa Seattlessa. Sympaattisella markkina-alueella oli kauppaa ja kojua joka lähtöön ja tuntui, että joka nurkan takaa tuli taas lisää kujia koluttavaksi.

Mehevä purkkaseinä. Tehtävä: etsi kuvasta USA:n lippu!




Maailman ihka ensimmeinen Starbucks ( vaikka oikeastaan se ihka ensimmäinen on kyllä purettu ja tuo on rakennettu myöhemmin sen paikalle, mutta kuitenkin).
Horisontissa siintää Olympic National Parkin vuoret


P.s. Täytyy varmaan kehitellä jokin systeemi matkatavaroille tässä tulevan kuukauden aikana. Tullaan alkumatkasta olemaan joka yö eri paikassa, ja on kyllä aivan oma haasteensa pakata tavarat niin, ettei kaikki seuraavana päivänä tarvittavat tavarat ole pakan alimmaisena..

P.p.s. Tällä hetkellä ollaan menossa Oregonissa Bendin kaupungissa. Kaikki on sujunut hyvin ja hengissä ollaan!

7 kommenttia:

  1. Mukava kun reissu on alkanut hyvin. Saitteko autoksi Maximan, kiinnostaa siinä mielessä, että ajelen itse sellaisella täällä Suomessa.
    Tuohon matkatavaraongelmaan on meillä toiminut sellainen ratkaisu, että erilliseen kassiin laitetaan joka päivä tarvittavat tavarat (laturit, kauneudenhoito, ruokailuvälineet, kartat ym.), jolloin ei tarvitse nostaa matkalaukkuja autosta päivittäin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Meille joku sanoi ennen matkaa, että kannattaa aina nostaa kaikki tavarat autosta yöksi sisälle, kun vuokra-autoja jonkin verran ryöstellään.. Toistaiseksi ainakin olemme siis kantaneet kaikki kimpsumme joka yöksi sisälle. Saa nähdä miten jatkossa sitten teemme. Meille tarjottiin Maximan hinnalla Fordin Explorer SUV:ia, ja otettiin se mielellään vastaan. Eikä meidän neljän tavarat olisi tainneet edes Maximaan mahtua, eli hyvä tuuri kävi!

      Poista
  2. Kiva lukea teidän blogia. Mielenkiintoisia juttuja ja tosi hienoja kuvia. : )
    -Tanja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun oot käynyt lukemassa! Ja vielä kivempi kun tekstit ja kuvat on miellyttäneet ;)

      Poista
  3. Samoin me ollaan pakattu kassi joka otettu aina hotellille vain tarvittavat varusteet. Likavaatteet keräsimme muovipusseihin. Kivoja kuvia, kiitos. Maili

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän on aina niin vaikea etukäteen päättää, mitä seuraavana päivänä halutaan pistää päälle ;)

      Poista
  4. Kappas! Nyt se alkoi siis :) Huippua roadtrippii!

    VastaaPoista